CAPITAL CARE CONSULTING EAFI és una Empresa d'Assessorament Financer i Patrimonial Independent. Constituïda el 7 de febrer de 2014 i autoritzada per la CNMV amb el número 139 del Registre Oficial d'Empreses d'Assessorament Financer.

Fundada pels seus dos socis directors amb una dilatada experiència en el món financer, més de 25 anys treballant per a entitats de primer nivell: Consultories, Societats de Valors i Companyies d'Assegurances i grans entitats financeres, ocupant llocs de màxima responsabilitat i desenvolupant activitats de gestió de carteres de tota mena d'inversions (renda fixa, renda variable, derivats, SICAV, unit linked), de creació de productes financers, gestió financera i direcció de Banca Privada.

Tota aquesta experiència juntament amb el coneixement de la resta de l'equip està al servei de particulars i empreses per buscar les millors opcions financeres i d'inversió que reportin el màxim benefici per als nostres clients.

CAPITAL CARE CONSULTING, en compliment amb l'Ordre ECO/734/2004 de 11 de març, disposa d'un Departament d'Atenció al Client per gestionar les queixes i reclamacions que eventualment poguessin presentar-se, així com un Reglament de Defensa del Client.
CAPITAL CARE CONSULTING EAFI SL    Passeig de Gràcia 59 2º 1ª  08007 Barcelona    936672648    info@capitalcare.es

esp
cat